Σελίδες

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Δήλωση του Δ. Στρατούλη για τα ποσοστά φτώχειας που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat


Μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και συντονιστής της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ
Τα ποσοστά των κατοίκων της  Χώρας μας, που βρέθηκαν κάτω από τα όρια της φτώχειας το 2010 (1 περίπου στους 3), έσπασαν κάθε ιστορικό ρεκόρ με κύρια θύματα τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τους εργαζόμενους.
Τα ποσοστά των κατοίκων της χώρας μας, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή .............
κάτω από τα όρια της φτώχειας, έχουν αυξηθεί σε ακόμα πιο εφιαλτικά επίπεδα.
Η εκτεταμένη φτώχεια και εξαθλίωση δεν έπεσαν στη χώρα και στο λαό από τον ουρανό, αλλά οφείλονται στις εφαρμοζόμενες βάρβαρες  μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου.
 Η νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση και το ακόμα σκληρότερο μνημόνιο που τη συνοδεύει, θα οδηγήσουν σε γενίκευση της φτώχεια και της εξαθλίωσης.
Μόνο με παλλαϊκή εξέγερση ο λαός  μπορεί και πρέπει να σταματήσει την τρόικα και την κυβέρνηση πριν ολοκληρώσουν το στόχο τους για καθολική φτωχοποίηση.

              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                     08/02/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...