Σελίδες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία στο ΙΚΑ Αγρινίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα ιατρεία του ΙΚΑ Αγρινίου, πραγματοποίησαν το πρωί μέλη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, στο πλαίσιο κινητοποίησης του ΠΑΜΕ
Οι συγκεντρωμένοι, εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση τους στις αλλαγές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που όπως τονίζουν, μόνο περισσότερα προβλήματα έρχεται να προσθέσει, με την δημιουργία του ΕΟΠΥΥ.
Μάλιστα χθες το Εργατικό Κέντρο, έδωσε στην δημοσιότητα υπόμνημα προς τον διευθυντή του ΙΚΑ – ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο, το οποίο  ............. και του επιδόθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του ΕΚ Αγρινίου Κώστα Μαργιώλη και μέλη της Διοίκησης.

Παράλληλα, μέλη του ΠΑΜΕ στην είσοδο του κτιρίου, διένειμαν το υπόμνημα στους ασφαλισμένους, και ενημέρωναν τους πολίτες με ανακοινώσεις, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του υποκαταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...