Σελίδες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Λουκάς Παπαδήμος:Οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν ΝΑΙ στο νέο Μνημόνιο εκτός απο ένα σημείο που θα λυθεί απόψε!

Σύμφωνα με τη δήλωση του "Πρωθυπουργού", οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν ΝΑΙ και συμφωνήσαν σε ΟΛΑ τα σημεία του νέου Μνημονίου εκτός των επικουρικών συντάξεων που θα συζητηθεί απόψε με την Τρόικα ώστε μέχρι το πρωί να υπάρχει πλήρης συμφωνία!


Από οτι φαίνεται Παπανδρέου και Σαμαράς...
τα βρήκαν και είπαν σε όλα ΝΑΙ εκτός των συντάξεων ενώ ο Καρατζαφέρης θα αποχωρήσει απο την συγκυβέρνηση με βάση τις δηλώσεις του πριν απο λίγο αλλά και τα αιτήματα του για έγγραφες δεσμεύσεις από την Τρόικα οτι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα, αλλά και έγγραφες δεσμεύσεις από τα θεσμικά όργανα του κράτους ότι τα νέα μέτρα είναι σύννομα κάτι που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.
Αυτή την στιγμή η Τρόικα είναι στο Μαξίμου για να λυθεί και το θέμα των συντάξεων. Τότε ως προς τι οι δηλώσεις και οι στριμούρες των πολιτικών αρχηγών, εκτός βέβαια του ΓΑΠ, όπου ο άνθρωπος τα έχει όλα δοσμένα στους τροϊκανούς ! 

Με πληροφορίες από το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...