Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κατά(ψυξη)ληψη στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Έντονα παράπονα εκφράζουν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, τόσο για την θέρμανση όσο  και για  τις ελλείψεις, τόσο σε υλικοτεχνική υποδόμη όσο και σε μέσα, στο σχολειό τους, αναγκαζοντάς τους να προχωρήσουν σήμερα Τρίτη σε κατάληψη (καλά δεν είχαν απεργία σήμερα οι καθηγητές;). Μετά φταίει ο Παπαδήμιος! Υπάρχει λίπος από ότι φαίνεται ακόμα έτσι εξηγείτε παθητική αδράνεια που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνική και οικονομική ήτα φίλοι καθηγητές!
Στο θέμα μας τώρα, οι μαθητές, λένε γιατί προχώρησαν στη κατάλυψη ότι: «Ο διευθυντής του σχολείου την θέρμανση την έχει .......
ανοιχτή μόνο για 2 ώρες!!! Τα παράθυρα μπάζουν αέρα στις τάξεις και κάνει πάρα πολύ κρύο.. Θεωρούμε ότι αυτά είναι αρκετά για την κακοκαιρία που επικρατεί αυτή την περίοδο…» Ο Θανάσης δεν άκουσε το σύνθημα της υπουργού "πρώτα ο μαθητής";
Το 15μελές των μαθητών, είχε συνάντηση και με την αντιδήμαρχο κ. Κατσαρή και λένε πως δεν έλαβαν ικανοποιητικές απαντήσεις, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται να συνεχίσουν την κατάληψη τους. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το δήμο Αγρινίου και για όσους στηρίζουν τη μνημόνευα της κοινωνικής εξαθλίωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...