Σελίδες

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Πορεία, επεισόδια και κατάληψη στο Δημαρχείο Αγρινίου

6η Δεκεμβρίου: Ημέρα σήμερα που η νεολαία τιμά τη μνήμη του δολοφονηθέντος από αστυνομικό, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στο κέντρο του Αγρινίου έγινε δυναμική πορεία με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, για την οποία άλλωστε στα σχολεία καταγράφηκε σχετική κινητοποίηση τις τελευταίες ημέρες.
Στις 12:30 αρκετοί νεαροί συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο Αγρινίου και .....
προχώρησαν σε κατάληψη αφού προηγήθηκε «εκκένωση» του κτιρίου ενώ προκάλεσαν και μικροφθορές. Εισήλθαν και στην παλαιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι μαθητές που κατέλαβαν το Δημαρχείο ζήτησαν να συναντήσουν το δήμαρχο Αγρινίου Π. Μοσχολιό, ωστόσο καθώς ο ίδιος απουσίαζε εκτός πόλεως, εκπρόσωπός τους συνομίλησε τηλεφωνικά μαζί του. Αίτημα τους να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις προσαχθέντες.
13:20: Έληξε η κατάληψη στο δημαρχείο ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι και οι τρεις προσαχθέντες.
Με πληροφορίες από το http://www.agrinionews.gr/?p=39390 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...