Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ενημερωτική εκδήλωση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας
ΠΑΝΟΥ ΣΟΥΛΟΥ 11, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ. (26410)55755, 56789 fax:31506
Πληρ. Τηλ: 26410-55755
Αγρίνιο 10-11-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Ανθεκτικότητα και Βιωσιμότητα των Κατασκευών» στα πλαίσια της συνεχούς επιστημονικής ενημέρωσης των μελών του Μηχανικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, με μεγάλη συμμετοχή Μηχανικών.
Χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ο πρώην βουλευτής και συνάδελφος κ. Βαϊνάς Ιωάννης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν και πολλοί φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι και επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Eισηγητές της εσπερίδας ήταν: .......................
"Ανθεκτικότητα Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα - Αίτια & Πρόβλεψη” Παπαδάκης Ευάγγελος, Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ,

"Αποτίμηση των Συνεπειών της Διάβρωσης του Χάλυβα Οπλισμού Σκυροδέματος" Αποστολόπουλος Χάρης, Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών,

"Ενόργανες Μετρήσεις Αποτίμησης Ανθεκτικότητας Κατασκευών & Επισκευές", Ροδόπουλος Χρήστος, Δρ. Μηχαν. Μηχανικός, επισκ. Καθ. Κεντρο Expertise of Structural Mechanics, Πανεπιστήμιο Monash

"Κτίρια Χαμηλής Ενεργειακής Κατανάλωσης" Καραμάνης Δημήτρης, Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...