Σελίδες

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το έργο "Σύνδεση Ιόνιας Οδού με τον Αστακό: τμήμα Γέφυρα Γουριάς- Πλατυγιάλι"

Ένα ακόμα σημαντικό οδικό έργο στη Δυτική Ελλάδα σε λίγο καιρό θα πάρει σάρκα και οστά. Μετά την κατασκευή του οδικού άξονα Άκτιο- Αμβρακία ο επόμενος σημαντικός άξονας είναι ο Αστακός - Ιόνια Οδός.

Πριν λίγες μέρες είχαμε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το έργο...

"Σύνδεση Ιόνιας Οδού με τον Αστακό: τμήμα Γέφυρα Γουριάς- Πλατυγιάλι (ΧΘ 7.200- ΧΘ 20.300) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας".
Πρόκειται για ένα οδικό έργο μήκους 13,2 χιλιομέτρων που αναβαθμίζει τον σημερινό επαρχιακό δρόμο καθώς η Ιόνια Οδός θα είναι δρόμος που θα τροφοδοτεί την περιοχή και κυρίως το λιμάνι του Αστακού.

Το έργο μετά από την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων αναμένεται να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και να δημοπρατηθεί, πιθανότατα εντός του 2012 με στόχο την ολοκλήρωση του το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...