Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Θάνου Μωραΐτη, 13,1 εκατομμύρια ευρώ, για τον εξοπλισμό του νέου νοσοκομείου Αγρινίου

Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνου Μωραΐτη, εγκρίθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου η διάθεση πίστωσης 13.132.868 ευρώ, για την προμήθεια και εγκατάσταση του ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο νέο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο του Αγρινίου.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΕΣΠΑ γεγονός που διασφαλίζει την ομαλή..........
 ροή της χρηματοδότησης, για την ολοκλήρωση ενός ζωτικού έργου για το Αγρίνιο και την Αιτωλ/νία.

Σε δήλωση του ο Υφυπουργός τόνισε: «Μέσα από συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε καταρχήν να εντάξουμε στο ΕΣΠΑ την χρηματοδότηση της προμήθειας και της εγκατάστασης του εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου Αγρινίου. Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε τις αναγκαίες πιστώσεις, ώστε το νοσοκομείο γρήγορα να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτεί ένα νέο περιφερειακό νοσηλευτικό ίδρυμα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και να τεθεί στην υπηρεσία της κοινωνίας του νομού Αιτωλ/νίας, που τόσα χρόνια πίεζε για καλύτερες συνθήκες υγείας. Υποχρέωση μας είναι αυτό να το καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...