Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«ΒΟΥΝΟ» ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.

«ΒΟΥΝΟ»: ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.
Ξεπερνούν τις 3.200 οι αιτήσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών που έχουν κατατεθεί προς τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, στους πρώτους έξι μήνες του 2011. Για αυτό το λόγο, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, έχει δημιουργήσει δύο εργαλεία υπολογισμού που επιτρέπουν στον καταναλωτή να υπολογίσει τις υποχρεώσεις προς τους πιστωτές του.
Η πρώτη εφαρμογή προσδιορίζει τα ποσά στα οποία κατανέμεται η μηνιαία δόση του προς τους πιστωτές του, συμπληρώνοντας το ποσόν το οποίο μπορεί να πληρώσει μηνιαίως. Η εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε για πρόταση εξωδικαστικού ή δικαστικού συμβιβασμού είτε για τη δικαστική ρύθμιση των οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...