Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο εργοτάξιο της Ιουνίου οδού στη Βόνιτσα»

Την 2-6-2011 και ώρα 17.00 περίπου, στο 12ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Ακτίου, εντός εργοταξίου ανάληψης – κατασκευής της «Ιόνιας οδού» από μηχάνημα έργου - αλυσότροχο φορτωτή -  τραυματίστηκε 52χρονος ημεδαπός εργάτης (από τη Λεπενού) ο οποίος και κατέληξε στο Γ.Ν.Ν. Πρέβεζας όπου διακομίστηκε.
  
Ο Θανών μεταφέρθηκε στο Π.Π.Ν. Πατρών  για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Χειριστής μηχανήματος συνελήφθη. Αναζητούνται για την σύλληψη τους εντός ορίου του αυτοφώρου ο εργοδηγός και ο υπεύθυνος του έργου. Προανάκρισης επελήφθη το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...