Σελίδες

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Έπεσε κι άλλο το ΠΑΣΟΚ



Ακόμη πιο χαμηλά, στο 2,7% μετριέται η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας «Rass», την οποία δημοσιεύει το «Παρόν». Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 25,1%, έναντι 22,4% της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, στο 24,4%.
Από τα υπόλοιπα κόμμα, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 7,2%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 5,3%, οι Οικολόγοι βρίσκονται οριακά πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ με 3,4% έναντι 3,3%, όπως και η Δημοκρατική Αριστερά σε σχέση με τη Δημοκρατική Συμμαχία, καθώς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη συγκεντρώνει 1,9%, και εκείνο της Ντόρας Μπακογιάννη 1,8%.
Η δημοσκόπηση της «Rass» επιβεβαιώνει ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, αναφορικά με την εκλογική του απήχηση, ενώ μειούμενη βαίνει και η διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνών κόμμα βλέπει τη συσπείρωσή του να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα (54,6%), ενώ η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας κινείται στο 59,8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...