Σελίδες

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ένταση και συλλήψεις στην πορεία για τον Αλέξη στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία και πορεία έγινε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο απο μαθητές των σχολείων της περιοχής.
Πέντε συλλήψεις νεαρών μαθητών και ένας αστυνομικός ελαφρά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός επεισοδίων, κατά τη σημερινή πορεία στο Αγρίνιο για να τιμηθεί η μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τα επεισόδια έγιναν λίγο πριν το αστυνομικό μέγαρο Αγρινίου όπου και θα κατέληγε η πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών (για την σύλληψη των συμμαθητών τους). Οι αστυνομικοί δέχτηκαν βροχή από πέτρες και αυτοί έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους νεαρούς, ενώ προσωρινά διακόπηκε η κυκλοφορία στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Με εντολή του εισαγγελέα οι συλληφθέντες οι οποίοι είναι όλοι τους ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.
Προηγουμένως είχε γίνει κατάληψη του δημαρχείου Αγρινίου και εκεί είχαν διαδραματιστεί ανάλογα επεισόδια παρά του ότι όλοι θέλουν να τα αποσιωπήσουν για διαφορετικούς λόγους η κάθε πλευρά.
Αύριο Τρίτη συγκέντρωση στο Αγρίνιο θα κάνει το ΠΑΜΕ με τις κομματικές παρατάξεις από τον αγροτικό και σπουδαστικό τομέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...