Σελίδες

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η Φορτηγατζήδες βγαίνουν ξανά στους δρόμους


Μόλις μάθαμε από έγκυρη πηγή ότι αποφασίστηκε νέα απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων με το γνωστό πρόβλημα της αλλαγής στο καθεστώς του επαγγέλματος.

 Οι ιδιοκτήτες φορτηγών των διεθνών μεταφορών, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για τη ΔΕΘ ο πρόεδρος τους Απόστολος Κενανίδης βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις.

Όπως είπε, σε πανελλαδική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης αποφασίστηκαν απεργιακές κινητοποιήσεις από την Κυριακή το βράδυ επ' αόριστον.Ο κ. Κενανίδης δήλωσε ότι η απεργία των διεθνών μεταφορών θα κρατήσει μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την απελευθερώση του επαγγέλματος ή να αλλάξουν τα επίμαχα άρθρα.
Το μεσημέρι του Σαββάτου οι επαγγελματίες πραγματοποιούν πορεία προς το Βελλίδειο ίδρυμα για να επιδόσουν ψήφισμα στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ακολουθούμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να τους ανακόψουν το δρόμο. Νωρίτερα, σημειώθηκε ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομία
Να δούμε πως θα βγάλουμε χειμώνα, μετά τη καλοκαιρινή φουρτούνα έρχεται ο βαρύς χειμώνας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...