Σελίδες

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ καταλήγει στον Κατσιφάρα για τη Δυτική Ελλάδα


Συνάντησε Μπατζελή, Μαγκριώτη, Κατσιφάρα, Τιμοσίδη και Κουκουλόπουλο είχε ο Προθυπουργός

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Και νέο μήνυμα: «Οι περιφερειάρχες θα είναι πιο ουσιαστικοί από τους υπουργούς»

Νέο μήνυμα σε όσους υπουργούς αρνούνται να μετακινηθούν στην Αυτοδιοίκηση ότι «οι περιφερειάρχες θα είναι ισότιμοι, αν όχι και πιο ουσιαστικοί από τους ίδιους» έστειλε, μιλώντας στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Μάλιστα, στο περιθώριο της συνεδρίασης ο κ. Παπανδρέου έκανε πράξη τα λεγόμενα του, καθώς συναντήθηκε με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή τους υφυπουργούς Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, Δικαιοσύνης Απόστολο Κατσιφάρα και τους βουλευτές Καβάλας Μιχάλη Τιμοσίδη, Πάρη Κουκουλόπουλο από τους οποίους φαίνεται ότι ζήτησε να είναι υποψήφιοι στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Δυτικής Μακεδονίας αντίστοιχα.
Φαίνεται δε ότι από όλους του παραπάνω μόνο ο κ. Κουκουλόπουλος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Με πληροφορίες http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...