Σελίδες

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Προσπάθησαν να «κόψουν» την χθεσινοβραδινή εκπομπή στον ΑΧΕΛΩΟ με τον υπ. Δήμαρχο Δ. Σταμάτη!


Αντέδρασε ο δημοσιογράφος - συντονιστής της εκπομπής ο Μ. Μάκκας και γι’ αυτό μεταδόθηκε!

Εκτεθειμένοι είναι οι υπεύθυνοι του τοπικού καναλιού!

Είναι αλήθεια κύριοι του ΑΧΕΛΩΟΥ TV, ότι δεχθήκατε αρχικά να μην γίνει η εκπομπή "ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ" τη Κυριακή 5-8-2010, ύστερα από απαίτηση του Γραφείου του δημάρχου Αγρινίου και εάν δεν αντιδρούσε ο παρουσιαστής (του αξίζουν συγχαρητήρια) απ’ ότι μαθαίνουμε αυτό θα γινόταν πράξη;
Εάν είναι έτσι τότε δεν μπορείτε πλέον να επικαλείστε εσείς και η Γραμματεία πληροφοριών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ότι το «αγαθό» της ενημέρωσης των πολιτών στην Αιτωλ/νία είναι σε αντικειμενικά χέρια και εξασφαλίζεται με επάρκεια από το τοπικό ή περιφερειακό (μονοφωνικό) κανάλι όταν η Ευρυτανία στον σχεδιασμό έχει για διάθεση τρείς συχνότητες με πραγματικό πληθυσμό ούτε 20.000 μόνιμων κατοίκων!
Πρέπει να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του καναλιού ότι στη σημερινή εποχή η προεκλογική περίοδος των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου θα καλυφτεί και από τα Ιντερνετικά μέσα και γι’ αυτό οφείλουν να είναι περισσότερο διακριτικοί  διότι αν συνεχίζεται αυτή την παλιά τους πρακτική θα εκτίθονται ακόμα περισσότερο και μαζί με αυτούς και οι πολιτικό τους προϊστάμενοι!     
 «Σπεύδω βραδέως»  
 Με πληροφορίες από το http://paronetol.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...