Σελίδες

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Γιατί παραιτήθηκε ο Στάθης Λουκόπουλος από πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου;


Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας υπέβαλε Στάθης Λουκόπουλος από τη Ναύπακτο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην εκλογή του κ. Σώκου στη νομαρχία, ενώ είναι και ένας εκ των διεκδικητών του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Ναυπακτίας.
Οι σχέσεις του Ναυπάκτιου πολιτικού με τον Νομάρχη είχαν ψυχρανθεί τον τελευταίο καιρό, όπως φαίνεται, αφορμή για να επέλθει η «ρήξη» αποτέλεσε η τοποθέτηση του νομάρχη στο περιφερειακό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα χρίσματα στη Ναύπακτο. 
Στην εισήγησή του ο κ. Νομάρχης δεν πρότεινε τον κ. Λουκόπουλο για το χρίσμα. Προηγουμένως όμως ο κ. Λουκόπουλος είχε δείξει Κατσικόπουλο για τη Περιφέρεια με αποτέλεσμα να γίνει το σώσε!
Η πλευρά του κ. Λουκόπουλου κάνει λόγο για  καθαρά πολιτικές διαφωνίες.
Πως προέκυψαν οι πολιτικές διαφωνίες τώρα και εκδηλώνονται με συντροφικά «μαχαιρώματα»;
Τι ξέρει ο παράγοντας του ΠΑΣΟΚ από την Ναυπακτία;
Τελευταία βλέπουμε τον κ. Νομάρχη πολύ εκνευρισμένο, γιατί;
Όλα είναι σε εξέλιξη περιμένουμε..

«Γάτος βαρ-βάτος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...