Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Αποτελέσματα εκλογών Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας. Η ΑΕΚ πήρε έδρα στο νέο Δ.Σ - Δείτε ποιοι εκλέγονται

Ανατροπή στις φετινές εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, αφού αυτή τη φορά η “Συμμαχία Καθηγητών” παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε δεύτερη δύναμη ενώ έχασε και μια έδρα στο νέο Δ.Σ. από τις τρεις που κατείχε μέχρι πρόσφατα και την οποία κατέλαβε η Α.Ε.Κ.
Ο εκπρόσωπος της συνεχώς ανερχόμενης ΑΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 
«ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε:
"Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που εδώ και χρόνια διαβαίνουμε και στους ακόμη χειρότερους για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και όλη την κοινωνία που κυβερνήσεις, Ε.Ε. και δανειστές σχεδιάζουν, εμείς δηλώνουμε «παρόν», με ένα και μόνο στόχο:
Να ανατάξουμε το συλλογικό φρόνιμο των συναδέλφων για τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τη συνολική ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και τα παιδιά μας!
Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των αλλαγών και τον κατακερματισμό που περιπλέκει τα πράγματα θα πρέπει με συγκροτημένο τρόπο να κάνουμε την κουβέντα για τα συμπεράσματα των εκλογών μετά και αυτών στα Υ.Σ. και αποφασιστικά να συμβάλουμε στην ανόρθωση της «χαμένης» δυναμικής και αξιοπιστίας της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, του μεγαλύτερου σωματείου του νομού, που βρίσκεται σε χειμερία νάρκη!" 
Δείτε τα τελικά αποτελέσματα και τα ονόματα όσων εκλέγονται από κάθε παράταξη :

 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ
ΨΗΦΙΣΑΝ 782             ΕΓΚΥΡΑ 702                    ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 80       39 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΔΑΚΕ:                      ΨΗΦΟΙ 235                         ΠΟΣΟΣΤΟ  33,48%      13   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ:          ΨΗΦΟΙ  181                         ΠΟΣΟΣΤΟ  25,78%      10   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:       ΨΗΦΟΙ 106                         ΠΟΣΟΣΤΟ 15,10%        5  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΨΗΦΟΙ  96           ΠΟΣΟΣΤΟ 13,67%     6  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Α.Ε.Κ. :                   ΨΗΦΟΙ 84                            ΠΟΣΟΣΤΟ  11,97%       5  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ