Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου: Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας-αντιπαράθεση για το πάρκο

Τα θέματα της επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας και η διάλυση της εργολαβίας της ανάπλασης του Δημοτικού πάρκου του Αγρινίου, ήταν τα κυρίαρχα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε... στην αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδος..
Αν και για το θέμα του πάρκου, ουσιαστικά η έγκριση του ήταν μια τυπική διαδικασία, Σύμβουλοι «εμβάθυναν» και μπήκαν στην ουσία του έργου με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιπαραθέσεις.
Καταρχήν και εκτός ημερησίας διάταξης, τέθηκαν από τον κ. Παπανικολάου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης μια σειρά από ζητήματα που κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να συζητηθούν όπως αυτό της ανεργίας ή της πρόσφατης διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. Απαντώντας σχετικά με την ανεργία στην περιοχή ο κ. Παπαναστασίου δεν έφερε αντίρρηση αν και παρατήρησε πως μια τέτοια συζήτηση εκτός από προβληματισμούς και διαπιστώσεις, δεν θα έχει να συνεισφέρει σε κάτι.
Για περισσότερο φωτορεπορτάζ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ