Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κέντρο Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Εκπαίδευσης στην Αμφιλοχία

Ξεκάθαρα αντίθετος σχετικά με τη δημιουργία Κέντρου Μεταναστών στο νομό και ιδιαίτερα στην Αμφιλοχία, είναι το μέλος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης. Ο κ. Κοιμήσης μιλώντας σήμερα σο COSMOS FM και στη Δήμητρα Λαοπόδη αναφερόμενος στο στρατόπεδο Ψαρογιάννης στον Άγριλο, ότι «η συγκεκριμένη υποδομή ανήκει στο δήμο Αμφιλοχίας και επομένως δεν τίθεται θέμα, γιατί εμείς έχουμε άλλο σχεδιασμό για την περιοχή αυτή και δεν πληροί καμιά από τις .......
προϋποθέσεις τις οποίες θέτει το Υπουργείο, ή στοιχειώδης συνθήκες φύλαξης κάποιων ανθρώπων.
Η θέση μας ως ΚΕΔΕ είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Χθες είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο και όφειλα να μεταφέρω και αυτή την παράμετρο στους συναδέλφους. Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι το δέλεαρ των αντισταθμιστικών στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τέτοιο, σε περιόδους κρίσης, που μπορεί κάποιον να τον ενδιαφέρει και να πει την αποδέχομαι γιατί θα έχω θέσεις εργασίας, λειτουργικές δαπάνες που θα πέσουν στην τοπική αγορά εργασίας. Εμείς όμως είμαστε αλλού. 
Έχουμε από μηνών κάνει κάποιες ενέργειες για το συγκεκριμένο χώρο να τον διαμορφώσουμε ως Κέντρο Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Εκπαίδευσης των ένστολων. Των ανθρώπων της ΕΛΛΑΣ και του Στρατού. Μιλάμε πια για ασκήσεις πεδίου, μιας και προσφέρεται ο χώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ