Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Διαμαρτυρία φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας για τα βιβλία

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας
Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας (Σεφέρη 2) την Παρασκευή 30/03/2012 και ώρα 14:00, για την απαράδεκτη κατάσταση που ....
υφίσταται εδώ και 2 χρόνια και αφορά το σύνολο των βιβλίων της βιβλιοθήκης του τμήματός μας (ΔΠΠΝΤ).
Δεν είναι δυνατόν, τα βιβλία μας, ύστερά από τη μεταφορά της βιβλιοθήκης από τη Νεάπολη στο κτίριο του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, να βρίσκονται τοποθετημένα στο δάπεδο μέσα σε χαρτόκουτα και να σαπίζουν. Δεν είναι δυνατόν, τα βιβλία που αγοράστηκαν από το Πανεπιστήμιο και αποτελούν κτήμα δικό μας και των γονιών μας, που φορολογήθηκαν για αυτά, να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς.
Απαιτούμε άμεση λύση του θέματος!

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας
Λυκάκης Νίκος                                                   Κατρούγκαλος  Γιώργος  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ