Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Πάτρα, 22 Μαρτίου 2012 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στη λίμνη Τριχωνίδα. 
Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί ενώ κατασχέθηκαν δίκτυα αλιείας συνολικού μήκους μεγαλύτερου του μισού χιλιομέτρου. 
Συνελήφθησαν σήμερα (22-3-2012) το πρωί, στη λίμνη Τριχωνίδα, πέντε ημεδαποί, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 67, 67, 61, 31 και 58 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων και άλλων δυο ακόμα ατόμων, τα οποία αναζητούνται, σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράνομη αλιεία. 
Ειδικότερα στα πλαίσια αντιμετώπισης της παράνομης αλιείας στη λίμνη Τριχωνίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, αστυνομική επιχείρηση με τη χρήση ταχυπλόου σκάφους κατά την οποία συνελήφθησαν οι πέντε ημεδαποί. 
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τρία αλιευτικά σκάφη, περισσότερα από τριάντα κιλά αθερίνας και δίκτυα συνολικού μήκους 660 μέτρων. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ... κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 
Προανάκριση ενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ