Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη η συμμετοχή στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ - ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, μίλησε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ - ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας
Παραβρέθηκαν οι βουλευτές, πολιτευτές, τοπικά στελέχη και αρκετά μέλη του κόμματος αυτού.
Ο Πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης κ. Σύρος έκοψε την βασιλόπιτα και προσφώνησε των καλεσμένο της ΝΟΔΕ, όπου στη συνέχεια ο κ. Λυκουρέντζος έλαβε το λόγο και μίλησε για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και για τις προτεραιότητες του κόμματός του. 
Είπε και από το βήμα της ΝΟΔΕ ότι το μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Τρόικα δεν οδηγεί πουθενά και ότι χρειάζεται νέα διαπραγμάτευση. Αναφέρθηκε επίσης και στο ζήτημα της επιμήκυνση το οποίο δεν μπορεί να οδηγήσει σε ανάκαμψη την οικονομία της χώρας αφού δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης, ούτε και προοπτική για την ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ