Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Χιονίζει προς Καρπενήσι και Μπράλο

Με αλυσίδες στη Ράχη Τυμφρηστού

Αλυσίδες χρειάζονται αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Λαμίας -Καρπενησίου από την Ράχη μετά τον Τυμφρηστό μέχρι και την σήραγγα (60-65 χλμ), όπου αυτή την ώρα έχουμε χιονόπτωση.
Χιονίζει επίσης και μέσα στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, όχι βέβαια με την ίδια ένταση, αλλά αν συνεχίσει έτσι όλο το βράδυ, το πρωί το Καρπενήσι όπως και πολλές περιοχές της Ευρυτανίας και της ορεινής Δυτικής Φθιώτιδας θα είναι ντυμένες στα λευκά.
Πριν από λίγο άρχισε να χιονίζει και προς Άμφισσα στο ύψος του Μπράλου και στο 51ο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να χρειάζονται αλυσίδες.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή με τα μηχανήματα έτοιμα να ριχτούν στη μάχη αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ, αφού τα φαινόμενα θα συνεχισθούν και φυσικά τις πρωινές ώρες που θα έχουμε παγετό σε πολλά σημεία στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ