Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ναυπάκτου για την απεργία της 23-2-2011 και γέφυρα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας με την υπ΄ αριθμ. 58/2011 απόφασή του κατά τη συνεδρίασή του στις 20-2-2011 εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
  Ο Δήμος Ναυπακτίας χαιρετίζει την πανελλαδική πανεργατική απεργία της 23ης Φεβρουαρίου  και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της πατρίδας μας. Καταδικάζει τα αντεργατικά μέτρα που  αναπόδραστα οδηγούν τη νεολαία στην ανεργία, συμπιέζουν αφόρητα τα λαϊκά εισοδήματα και οδηγούν το λαό μας στη φτώχεια, βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση   και αποκλείουν κάθε προοπτική ανάπτυξης και προκοπής για τον τόπο μας. Καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει κατηγορηματικά  τις συνταγές εξαθλίωσης των πολιτών, τα μέτρα ενίσχυσης των κερδών που δημιουργούν ρήγματα στην κοινωνική συνοχή.
  Ο Δήμος Ναυπακτίας θεωρεί πως η στήριξη και η ενδυνάμωση των εργατικών αγώνων είναι επιτακτική ανάγκη στην κρίσιμη αυτή συγκυρία. Η συσπείρωση όλων των εργαζομένων είναι αναγκαίος όρος για να αποκρουστούν οι καταστροφικές και αδιέξοδες συνταγές μείωσης μισθών, ημερομισθίων, συντάξεων και κατάργησης των Σ.Σ.Ε. εν ονόματι της ανταγωνιστικότητας και με το πρόσχημα της διαχείρισης του δημόσιου χρέους. Στην επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας οφείλουμε κοινωνικοί φορείς και συνδικάτα να απαντήσουμε με πνεύμα ενότητας, μαχητικότητας, διάθεση αλληλεγγύης και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας, στο μέλλον της πατρίδας μας.
  Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει τη συμπαράστασή του στην απεργιακή κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου 2011 και θεωρεί απολύτως δίκαια τα αιτήματα των απεργών.
Σχετικά με τα τοπικά ζητήματα που αφορούν στην τιμολογιακή πολιτική της γέφυρας το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν αποδεκτά γιατί θα συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη. Επομένως το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει την κινητοποίηση των  φορέων της περιοχής μας «Για μια γέφυρα που ενώνει». 

                                                       Ναύπακτος 20-02-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ