Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Με επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του Τ.Ε.Ε. για τις "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Π. ΣΟΥΛΟΥ 11, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ. (26410)55755, 56789   fax:31506 Πληρ.  Τηλ:26410-55755     

 Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του Τ.Ε.Ε. με θέμα: «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ορθολογική Χρήση Ενεργειακών Πόρων» στα πλαίσια της συνεχούς επιστημονικής  ενημέρωσης των μελών του Μηχανικών.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Ρόκος ξεκίνησε την ημερίδα με ομιλία του. Ακολούθως απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αντινομάρχης κ. Δ. Καπώνης ο Δήμαρχος Αγρινίου  κ. Π. Μοσχολιός και ο πρώην Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γ. Παπαναστασίου.
Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Τ.Ε.Ε. κ. Κ. Κουρνιώτης ενώ επίσης παρευρέθησαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Σταμάτης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων κ. Σ. Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος  του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Ι. Τσιτσέλης, συνάδελφοι Μηχανικοί καθώς και εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Ευχάριστη ήταν η συμμετοχή και η παρακολούθηση της ημερίδας από πολλούς φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι και επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ