Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΧΑΪΑΣ


Αμοιβαίες ευχές για καλό αγώνα και προεκλογική περίοδο κατά την οποία θα αναδειχθούν τα μείζονα ζητήματα της κοινωνίας και της περιοχής, έδωσαν το πρωί της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου και ο Νομάρχης Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος.
 Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Νομάρχη και συζήτησαν για ζητήματα της Αχαΐας, ορισμένα εκ των οποίων σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αποτελέσουν πλέον, αντικείμενο της νέας αιρετής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
 Γνωστοί από παλιά, στα Περιφερειακά Συμβούλια, ο κ. Παπαναστασίου και ο κ. Κατσικόπουλος, διαθέτουν κοινή αντίληψη για πολλά ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και όπως τόνισαν και κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, στη νέα εποχή και κάθε Δήμος και Νομός της Δυτικής Ελλάδας θα πρέπει να βρουν τη θέση και τον ρόλο που τους αξίζει, ως εξίσου πολύτιμα εξαρτήματα στην ατμομηχανή της Περιφέρειας. Παράλληλα, ο κ. Παπαναστασίου υπογράμμισε πως μία Περιφέρεια που εντός της θα έχει πλέον τον τρίτο μεγαλύτερο δήμο στην Ελλάδα, όπως θα είναι η Πάτρα, προσδίδει μία τεράστια δυναμική που θα  πρέπει να μην μείνει αναξιοποίητη και για τον λόγο αυτό η ανάγκη συνεργασίας με τους φορείς της Πάτρας θα πρέπει να είναι στενή διαρκής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ