Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει Μοσχολιό (!)


 Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή αφού ανέλυσε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά δεδομένα και πιστή στις αρχές των συνεργασιών, όπου το επιτρέπουν οι πολιτικές συνθήκες και τα φερέγγυα πρόσωπα, αποφάσισε να στηρίξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010 το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος, Νέα Εποχή», με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό.
     Με δεδομένο τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών, καλεί όλους τους δημοκράτες, αριστερούς, ευρωπαϊστές, οικολόγους, όλους όσους πιστεύουν στην Αυτοδιοίκηση ως βάθρο της Δημοκρατίας, να στηρίξουν το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος, Νέα Εποχή». Παρά τις επιμέρους αδυναμίες και αστοχίες, καθώς και τις δυσχερείς συνθήκες χρηματοδότησης (μνημόνιο, Δ.Ν.Τ. κ.λ.π), θεωρούμε ότι η τετραετία που πέρασε στο Δήμο μας προσφέρεται για κριτική με θετικό πρόσημο.
Η Δημοκρατική Αριστερά δίνει το παρόν στον αγώνα για ένα σύγχρονο και προοδευτικό διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των συντρόφων Παύλου Θεοδωρίδη και  Λεωνίδα  Φραγκούλη, τους οποίους και στηρίζει.
                                                                                  Αγρίνιο,  23-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ