Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινιάζει ο Γ. Αναγνωστόπουλος Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, 7:30μμ.


Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο υπ. δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία για το Νέο Διευρυμένο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», Γιάννης Αναγνωστόπουλος την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 7:30 το βράδυ εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.
Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία» λειτουργεί στην οδό Σπ. Τρικούπη 7 (δίπλα από τον ΟΤΕ) στο Μεσολόγγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ