Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μεγάλη πυρκαγιά στο Αντίρριο -Μολύκρειο


Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Δήμο Αντιρρίου μεταξύ των οικισμών Μολυκρείου –Αγραπιδοκάμπου και Μακύνειας .Οι φλόγες καίνε δασική έκταση
Η ώρα εκδήλωσης της φωτιάς –μεσάνυχτα- σε συνδυασμό με τους ισχυρούς βοριάδες που πνέουν στη περιοχή δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως πρόκειται για έργο εμπρηστών, άλλωστε έχει επιχειρηθεί το ίδιο και στο πρόσφατο παρελθόν .
Στη περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής κάτω από δύσκολες συνθήκες 

http://antiriopoliton.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ