Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Δημήτρης Σταμάτης άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στον Αντώνη Σαμαρά για το Δήμο Αγρινίου



Κατά τη συνάντηση του Δημ. Σταμάτη με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σήμερα , ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ., εξέθεσε τις απόψεις του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου αλλά και διάφορα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.
Το ζήτημα της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Αγρινίου αν και συζητήθηκε εκτενώς έμεινα πολλές πλευρές του σε εκκρεμότητα.
Ο κ. Σταμάτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο μας δήλωσε ότι θα κατέβει αύριο στο Αγρίνιο και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...

Για την υποψηφιότητα του στο δήμο Αγρινίου είναι πλέον όλα ανοιχτά όπως έχουμε γράψει και μας το επιβεβαίωσε στη τηλ. επικοινωνία που είχαμε. 
Μάλλον (αν μεταφέρουμε σωστά την αίσθηση που έχουμε από τη συζήτησή μας) η ανακοίνωσή του θα γίνει απο τον ίδιο τον Πρόεδρο αφού θα επισκεφτεί τη πόλη στο τέλος του μήνα και αναμένεται ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, σε ανοιχτή εκδήλωση, να πάρει πάνω του την απόφαση και αθα του ζητηθεί να ηγηθεί του ψηφοδελτίου για το Δήμο Αγρινίου σε μια πλατιά παλλαϊκή δημοκρατική συσπείρωση ενάντια στο μνημόνιο και στην πολιτική της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ